19 Kasım 2013 Salı

CeBIT Bilişim Fuarının Kralı “Pendik Belediyesi” oldu






24-27 Ekim 2013 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilen CeBIT Bilişim Fuarı teknoloji severleri bir araya getirdi. Yüzlerce yerli ve yabancı katılımcı firmanın stant açarak ürünlerini ve hizmetlerini tanıttığı fuarda bu sene fuara katılan Kamu Kurumlarının stantları ve promosyonları epey ilgi odağı oldu.



Check-in yap, küpü kap!

İstanbul’un ilçe belediyelerinin de katıldığı fuarda ziyaretçiler için düzenlenen promosyon ödüllü yarışmalar göz doldurdu. Bunların içinden ziyaretçilerin en çok sevdiği etkinlik ise Pendik Belediyesinin düzenlediği foursquare check-in kampanyası oldu. Lokasyon bazlı ağ olan foursquare’de “CeBIT Bilişim Eurasia - Pendik Belediyesi Standı #CeBIT2013” lokasyonunda check-in yapan fuar ziyaretçileri “Zeka Küpü Kazandınız” bildirimi ile soluğu PendikBelediyesi standında aldılar. Stant görevlilerine akıllı telefonlarındaki “kampanya kazandınız” ekranını gösteren ziyaretçiler hediye zeka küplerini teslim alırken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.  



Fuarın ilk gününda toplam 113 kişinin lokasyonda check-in yaptığı görülürken fuar süresince toplam 304 kişinin Pendik Belediyesi standında check-in yaptığı görülmekte. Mekandaki toplam check-in sayısı ise 596’yı bulmuş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder