15 Mayıs 2014 Perşembe

Modanisa Blogger Akademi başlıyor


Türkiye’de muhafazakar modern kesimin ilk alışveriş sitesi Modanisa.com, Blogger Akademi adı altında, ücretsiz bir eğitim projesi başlattı.

Akademide, blogger olmanın püf noktaları, etkin içerik üretme dersleri, detaylı WordPress kullanımı, sosyal medya ve kişisel markalaşma konularında eğitim verilecek.

Mayıs 2011tarihinde faaliyete geçen ve tesettür giyime uygun seçenekler sunan Türkiye’de muhafazakar modern kesimin ilk alışveriş sitesi Modanisa.com, yeni etkinliklerle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kuruluşunun 3. yılını kutlayan Modanisa.Com, ülkemizde blogger yetiştirmek amacıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Site, Blogger Akademi adı altında, ücretsiz bir eğitim projesi başlattı.



Kişisel Markalaşma Eğitimi

Yeni Proje hakkında bilgi veren Modanisa.com Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe,”Blogger Akademi sosyal medya ve blog yazarlığını geliştirmek amacıyla düzenlenen 5 haftalık ücretsiz bir eğitim programı olduğunu vurguladı ve şöyle devam etti : “Akademide 5 haftalık süre boyunca, blogger olmanın püf noktaları, etkin içerik üretme dersleri, detaylı WordPress kullanımı, sosyal medya ve kişisel markalaşma konularında eğitim verilecektir.”
Eğitim 5 hafta sürecek

Blogger Akademi’de eğitim 24 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak ve 21 Haziran 2014 tarihinde sona erecek. Blogger eğitimi her hafta Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek.



Blogger Akademi’nin Eğitim Koordinatörlüğü ise USMED Genel Sekreteri ve Digibus Ajans BaşkanıSalih Çaktı tarafından yürütülecek.

Tesettür giyime uygun seçenekler sunan Modanisa’da, binlerce ürün tüketiciler ile buluşuyor. Yurtiçi ve yurtdışıdan günde yaklaşık 120 bin kişi tarafından ziyaret edilen Site’nin aylık ziyaretçi sayısı 4 milyonu buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder