22 Aralık 2015 Salı

Dream Team’da Türkiye zirveyi zorluyor


“Dünyayı Dolaş” yarışmasındaki başarısıyla kendinden söz ettiren Facebook Places Editor Türkiye Grubu yine Facebook’un düzenlediği “Dream Team” (Rüya Takım) yarışmasında zirvenin yakın takipçisi! 31 Aralık’ta sona erecek yarışmada en çok puanı alan ülkenin en iyi 5 editörünü sürpriz hediyeler bekliyor. 

Facebook’un yer düzenleyiciler için düzenlediği “Dream Team” yarışmasında Türkiye yarışmanın bitimine az bir süre kala zirveye oynuyor. 1 Aralık 2015 tarihinde saat 10:00’da başlayan yarışma 31 Aralık 2015 tarihinde saat 9:59’da sona erecek. Facebook yer düzenleyicilerin ülke grupları içinde yarışmak için bölgelerinde editör takımları oluşturmaları ve Facebook’taki eskik ve hatalı yerlerin düzenlemesini yapması gerekiyor. Eksik ve hatalı bilgilerde yapılacak düzenlemeler 1 puan kazandırırken, düzenlemelerin hatalı olduğu ortaya çıkarsa puanlar geri alınıyor.

Birinci olan ülkenin editörlerini sürpriz hediyeler bekliyor

Yarışmacılar Yerler Editörler Grubu’na katılarak 100 puan, ülke gruplarına katılımla da 100 puan kazanıyor. Dream Team’da yarışmacılar gruplara katılmak suretiyle ekstra 200 puan kazanmış oluyor. Yarışma süresinin bitiminde toplam puanı en yüksek olan ülkenin en iyi 5 editörünün yanı sıra ikinci ve üçüncü ülkelerin en iyi 3 editörü özel “Dream Team Editor” ödülleri kazanacak. Ayrıca yarışmada otomatik programların, makinelerin veya botların kullanılması durumunda ve bunun tespiti ile yarışmacılar Facebook tarafından diskalifiye ediliyor.

Yarışma hakkında detaylı bilgiyi ve gelişmeleri Facebook Places Editor Türkiye Grubu’na üye olarak yakından takip edebilirsiniz. 



Facebook Editor "Dream Team" Yarışması

KURALLAR VE BİLGİLER


o Yarışma, 1 Aralık 2015 10:00 ile 31 Aralık 2015 9:59 arasında gerçekleşecektir.

o Ülke grubunuza katılın, bölgenizdeki editörlerle takım oluşturun ve yarışma dönemi boyunca eksik veya hatalı değerlerde kabul edilen en çok düzeltmeyi siz yapın.

o Eksik veya hatalı bir değerde yapılmış kabul edilen tüm düzenlemeler size 1 puan kazandıracaktır. Düzenlemelerin hatalı olduğu ortaya çıkarsa puanlar geri alınabilir.

o Yerler Editörleri Grubu'na katılarak 100 puan, ülke grubunuza katılarak da 100 puan kazanacaksınız. Gruplara katılarak en fazla 200 puan kazanabilirsiniz.

o Toplam puanı en yüksek olan ülkenin en iyi 5 editörünün yanı sıra ikinci ve üçüncü olan ülkelerin en iyi 3 editörü özel Dream Team Editor ödülleri kazanacaktır.

o Otomatik programların, makinelerin veya botların kullanılmasına izin verilmez. Facebook tarafından "hile" olduğu belirlenen durumlar diskalifiyeye neden olacaktır. Tüm yarışmacılar Facebook'un kural ve ilkelerine uymalıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder