6 Ocak 2016 Çarşamba

Dream Team’da Türkiye ikinci oldu


Yer düzenleyiciler için Facebook’un organize ettiği “Dream Team” yarışmasında Türkiye büyük bir başarıya imza attı. Yarışmada ikinci olan Türkiye, 2015 enleri sıralamasında da dördüncü sırada yer aldı.

Facebook’un yer düzenleyiciler için organize ettiği “Dream Team” (Rüya Takım) yarışması sonuçlandı. Birincilik için tüm ülke ekiplerinin kıyasıya yarıştığı Dream Team’da birinciliği ABD ekibi göğüsledi. Türkiye ekibi ikinci olurken, Almanya ekibi de yarışmanın üçüncüsü oldu. Facebook Editor Community sayfasından yapılan açıklamada yarışmanın birincisi olan ABD ekibinin en başarılı ilk beş editörü, Türkiye’nin ilk üç editörü ve Almanya’nında ilk üç editörü de açıklandı. Türk editörler Murat Göksu, Ali Sırrı Çetinkaya ve Hüseyin Altunlu yarışmanın en başarılı editörleri oldu. Yarışmanın birinci olan ülkesinin ilk beş editörüne ve ikinci, üçüncü olan ülkelerin ilk üç editörüne Facebook tarafından ilerleyen günlerde hediyeler gönderilecek. 


Facebook Editor’ün 2015 enlerinde Türkiye ilk dörtte

2016 yılına girilmesiyle birlikte Facebook Editor Community sayfasından ayrıca 2015 yılının enleri de duyuruldu. 2015 yılında Facebook Editor’de en başarılı olan 15 ülke, 15 şehir ve 15 editör de açıklandı. Yapılan açıklamada en başarılı ülkeler sıralamasında 1. ABD, 2. Tayland, 3. Brezilya olurken 4. sırada Türkiye yer aldı. Şehir sıralaması ise 1. Bangkok – Taylan, 2. Taipei – Tayvan ve 3. Londra – İngiltere şeklinde oldu. 8. sırada ise İstanbul – Türkiye olarak yerini aldı. En iyi editörler sıralamasında da 1. Jonas Hess, 2. Phil Dubois ve 3. Moses Steinhart oldu. Geçen sene Facebook Editor tarafından düzenlenen “Dünyayı Dolaş” yarışmasında birinci olan Halil Perin ise en iyi Editor’ler sıralamasında 12. sırada yer aldı.


Türkiye Ekibinin başarılı ilk 3 Editörü


ABD Ekibinin başarılı ilk 5 Editörü


Almanya Ekibinin başarılı ilk 3 Editörü


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder